Nieuws

Laatste nieuws

/

U12 wint van Batouwe

U12 wint van Batouwe. In de eerste thuiswedstrijd van het jaar stond Batouwe op het programma. De wedstrijd startte wat stroef en ondanks de voorsprong waren de coaches niet geheel blij met het spel. Echter, naarmate de wedstrijd vorderde werd er meer en meer gepasst met een aantal zeer mooie acties tot gevolg. Er ontstond veel ruimte door de goede..

Meer lezen..
/

Tower Jumpers X16 vs Challenge X16

Aanloop naar de wedstrijd: De wedstrijd was om 13:00 in Beuningen dus we vertrokken vanaf de Oosterboshal om 11:00. (Hartelijk dank aan Peter, Yvo’s en Yord’s ouders voor het rijden). Het was onze eerste wedstrijd in het seizoen 17/18 tegen een onbekende tegenstander. De doelstelling was duidelijk, een nieuwe tactiek/manier van spelen gebruiken. We hadden er op training al mee..

Meer lezen..
/

U12 wint eerste wedstrijd! 💪🏻

U12 wint eerste wedstrijd! Na vele jaren afwezigheid eindelijk (!) weer een u12 team bij ons cluppie uit Barneveld. Daar zijn wij uiteraard zeer blij mee. Zenuwen, onwennigheid en spanning. Dat waren de woorden die vooraf veel gezegd werden. De mannen mochten de eerste wedstrijd op vreemd terrein spelen, uit bij de Basketiers u12-1 in Zevenaar. Hard werken Voor deze..

Meer lezen..
/

Tower Jumpers bekert door

Bekertoernooi heren 1 Afgelopen zaterdag heeft heren 1 zich weten te plaatsen voor de volgende ronde van het bekertoernooi! Na een drietal zware wedstrijden in de bloedhete oosterboshal moest de rekenmachine eraan te pas komen om de definitieve stand te berekenen. First game De eerste wedstrijd was tegen Bouncers, een team met een zeer sterke center welke goed uit de..

Meer lezen..
/

Trainingstijden 2017/2018

Aankondiging Trainingstijden De trainingstijden van het seizoen 2017/2018 zijn bekend. Voor iedereen is het belangrijk dat je weet in welk team je zit dit jaar, dus check dat even van te voren hierrrrr. Dinsdag 22 augustus beginnen de trainingen weer bij de Tower Jumpers, dus weer erbij! 🔥 🏀

Meer lezen..
/

Tower Jumpers U14 kampioen

U14 Kampioen Voor het eerst sinds lange tijd mag Tower Jumpers weer een kampioensteam begroeten. U14 (mannen onder 14 jaar) heeft na de winst op Pigeons U14-2 uit Duiven de titel binnen. Het kampioensteam bestaat uit, boven van links naar rechts: Robert Sedney (coach), Yord van Damme, Dinand van der Bliek, Dayne Veldhuizen (assistent-coach), Mika Pater en Jop van Twillert...

Meer lezen..
/

Basketbaltraining voor De Zandberg

Tower Jumpers host training voor de De Zandberg Rechten van dit nieuwsbericht liggen bij de Barneveldse krant De afgelopen weken hebben de leerlingen van Sportbasisschool de Zandberg kennis gemaakt met de basketbalsport. Dit onder vakkundige leiding van Kasper Rijkers van de Tower Jumpers. Er werd geoefend met gooien, vangen, dribbelen en doelen maar ook de coole trucjes werden niet vergeten...

Meer lezen..
/

Tower Jumpers ten onder

De basketballers van Tower Jumpers uit Barneveld hebben de topper tegen Den Dungk verloren. Het werd 82-94. Beide ploegen stonden op een gedeelde eerste plaats in de competitie. Paul Steemers, coach van Tower Jumpers, was voorzichtig optimistisch voorafgaand aan de wedstrijd. ,,Dit is een pittige tegenstander, met een groot team met elf man, tegen ons met negen man. Ze willen..

Meer lezen..

Realisatie: Eddy Vermeer