Nieuws

Laatste nieuws

/

Streetball Masters Barneveld – Je was weer fantastisch!

Streetball Masters Barneveld – je was weer fantastisch! Afgelopen weekend hebben we een uitermate geslaagd evenement gehad op het Torenplein! Ruim 40 teams hebben gestreden voor de prijzen, in alle leeftijdsklassen stond kwalificatie voor het Nederlands kampioenschap op het spel. Sportiviteit en hard werken stond voorop onder leiding van een ploeg uitstekende scheidsrechters. De DJ en speaker hebben het publiek..

Meer lezen..
/

Update mei 2018

Privacy Vanaf 25 mei 2018 is er een nieuwe privacy wetgeving van kracht. Wij als Tower Jumpers voldoen hieraan door je duidelijk inzicht te geven welke gegevens we van je verzamelen en hoe we deze gebruiken. Dit is vermeld in de nieuwe privacy verklaring welke te vinden is op onze website onder Downloads en te lezen via deze https://www.towerjumpers.nl/wp-content/uploads/2018/05/Privacyverklaring-TJ-Mei-2018.pdf. Mocht je niet akkoord gaan..

Meer lezen..
/

Rolstoelbasketbal-clinic

Graag willen we jullie informeren over de rolstoelbasketbal-clinic bij onze vereniging op dinsdagavond 3 april van 19.45-20.45 in de Oosterboshal in Barneveld. Sinds september 2016 zijn de TowerJumpers gestart met rolstoelbasketbal. Een fanatieke groep van 5 jongeren en volwassenen trainen om de week in Barneveld. Via sponsoring zijn er 10 sportrolstoelen aangeschaft en deze zullen in de clinic gepresenteerd worden...

Meer lezen..
/

Sponsor bezorgt u12 nieuw materiaal

Sponsor bezorgt u12 nieuw materiaal! Interdent Tandtechniek heeft gisteren de spelers van u12 verrast met een twaalftal nieuwe basketballen. De ballen zijn direct in gebruik genomen en er waren veel blije gezichten te bespeuren op het veld! Via deze weg zouden we Interdent en in het bijzonder Tiedo de Boer (Directeur) hartelijk bedanken voor dit mooie gebaar. Over Interdent Tandtechniek..

Meer lezen..
/

Pigeons vs Towerjumpers u16 — 17 Feb

Voorbeschouwing: Het was weer tijd voor een bijzondere wedstrijd tegen een van onze grote rivalen, Pigeons, Duiven. We wisten dat we met 5 man het moeilijk zouden krijgen tegen een team van 12 man. 1e helft: In de begin fase hadden we even de leiding met 8-4 maar daarna zakte het een beetje af. We hadden de flow niet echt..

Meer lezen..
/

Samenvatting familie toernooi

Gelukkig 2018 ! De basketball vereniging Tower Jumpers is het jaar goed gestart met een leuk familie toernooi. Alle ingeschreven teams stonden voor de schone taak om 10 korte wedstrijdjes spelen in het 3×3 format. De uiteindelijke winnaar met 9 winstpartijen was het team Smooth Paps. Een mooie tweede plaats was er voor ons rolstoelteam, Rolstoel Maffia! Julian van Dorst,..

Meer lezen..
/

Familietoernooi 6 Januari 2018

Familietoernooi 6 januari 2018 Het jaarlijkse familietoernooi komt er weer aan! Ditmaal staat deze gepland op zaterdag 6 januari van 11:00h tot 17:00h met een aansluitend diner! Schrijf je nu in via de contactpagina of via basketbal@towerjumpers.nl

Meer lezen..
/

U12 wint van Batouwe

U12 wint van Batouwe. In de eerste thuiswedstrijd van het jaar stond Batouwe op het programma. De wedstrijd startte wat stroef en ondanks de voorsprong waren de coaches niet geheel blij met het spel. Echter, naarmate de wedstrijd vorderde werd er meer en meer gepasst met een aantal zeer mooie acties tot gevolg. Er ontstond veel ruimte door de goede..

Meer lezen..
/

Tower Jumpers X16 vs Challenge X16

Aanloop naar de wedstrijd: De wedstrijd was om 13:00 in Beuningen dus we vertrokken vanaf de Oosterboshal om 11:00. (Hartelijk dank aan Peter, Yvo’s en Yord’s ouders voor het rijden). Het was onze eerste wedstrijd in het seizoen 17/18 tegen een onbekende tegenstander. De doelstelling was duidelijk, een nieuwe tactiek/manier van spelen gebruiken. We hadden er op training al mee..

Meer lezen..
/

U12 wint eerste wedstrijd! 💪🏻

U12 wint eerste wedstrijd! Na vele jaren afwezigheid eindelijk (!) weer een u12 team bij ons cluppie uit Barneveld. Daar zijn wij uiteraard zeer blij mee. Zenuwen, onwennigheid en spanning. Dat waren de woorden die vooraf veel gezegd werden. De mannen mochten de eerste wedstrijd op vreemd terrein spelen, uit bij de Basketiers u12-1 in Zevenaar. Hard werken Voor deze..

Meer lezen..
/

Tower Jumpers bekert door

Bekertoernooi heren 1 Afgelopen zaterdag heeft heren 1 zich weten te plaatsen voor de volgende ronde van het bekertoernooi! Na een drietal zware wedstrijden in de bloedhete oosterboshal moest de rekenmachine eraan te pas komen om de definitieve stand te berekenen. First game De eerste wedstrijd was tegen Bouncers, een team met een zeer sterke center welke goed uit de..

Meer lezen..
/

Trainingstijden 2017/2018

Aankondiging Trainingstijden De trainingstijden van het seizoen 2017/2018 zijn bekend. Voor iedereen is het belangrijk dat je weet in welk team je zit dit jaar, dus check dat even van te voren hierrrrr. Dinsdag 22 augustus beginnen de trainingen weer bij de Tower Jumpers, dus weer erbij! 🔥 🏀

Meer lezen..
/

Tower Jumpers U14 kampioen

U14 Kampioen Voor het eerst sinds lange tijd mag Tower Jumpers weer een kampioensteam begroeten. U14 (mannen onder 14 jaar) heeft na de winst op Pigeons U14-2 uit Duiven de titel binnen. Het kampioensteam bestaat uit, boven van links naar rechts: Robert Sedney (coach), Yord van Damme, Dinand van der Bliek, Dayne Veldhuizen (assistent-coach), Mika Pater en Jop van Twillert...

Meer lezen..
/

Basketbaltraining voor De Zandberg

Tower Jumpers host training voor de De Zandberg Rechten van dit nieuwsbericht liggen bij de Barneveldse krant De afgelopen weken hebben de leerlingen van Sportbasisschool de Zandberg kennis gemaakt met de basketbalsport. Dit onder vakkundige leiding van Kasper Rijkers van de Tower Jumpers. Er werd geoefend met gooien, vangen, dribbelen en doelen maar ook de coole trucjes werden niet vergeten...

Meer lezen..
/

Tower Jumpers ten onder

De basketballers van Tower Jumpers uit Barneveld hebben de topper tegen Den Dungk verloren. Het werd 82-94. Beide ploegen stonden op een gedeelde eerste plaats in de competitie. Paul Steemers, coach van Tower Jumpers, was voorzichtig optimistisch voorafgaand aan de wedstrijd. ,,Dit is een pittige tegenstander, met een groot team met elf man, tegen ons met negen man. Ze willen..

Meer lezen..

Realisatie: Eddy Vermeer